Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.
Module: RAH-Globaaltest Humaan PS 1000 polar 4.0

Module: RAH-Globaaltest Humaan PS 1000 polar 4.0

46084

RAH-Globaltest Human PS 1000 polar 4.0

Het energetisch testen van intoleranties en belastende stoffen is een groot toepassingsgebied...more

Het energetisch testen van intoleranties en belastende stoffen is een groot toepassingsgebied van de bioresonantie volgens Paul Schmidt. Tot nu toe bood Rayonex Biomedical GmbH een ruime keuze van meer dan 20 testsets aan voor het energetisch testen van levensmiddelenintoleranties, vervuilende stoffen, schadelijke stoffen en nog veel meer.

Met de nieuwe "RAH-Globaaltest PS 1000 polar 4.0" is het nu mogelijk om geheel zonder ampullen intolerante stoffen of belastende stoffen energetisch te testen en de harmonisering ervan door te voeren.

Bijna twee jaar onderzoeks- en ontwikkelingswerk en duizenden testen waren nodig om de stoffen te testen op hun frequentiebasiswaarden en ze te integreren in het nieuwe RAH-programma van deze module. Daardoor is nu het bekende, bewezen en eenvoudige gebruik van RAH-programma's in het apparaat mogelijk - geheel zonder test ampullen. Alles kan direct worden geraadpleegd, niets hoeft te worden opgeslagen, geen beperkte houdbaarheidsdatum van ampullen , geen glazen ampul die kan breken en, de uitsluitingstest van conserveringsmiddelen kan komen te vervallen.

 

En nog een veelbelovende blik in de toekomst: met de nu ter beschikking staande RAH-programma's van de Globaaltest zal in de toekomst zelfs een volautomatische test in de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 tot de mogelijkheden behoren.

Met de module "RAH-Globaaltest Humaan PS 1000 polar 4.0" komen voor de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 in het totaal 698 nieuwe RAH programma’s beschikbaar, onderverdeeld in 21 hoofdgroepen. Deze zijn in het RAH te vinden onder de nummers 11.00 tot 18.99 . Door middel van de niveautest kun je met de knop op de Rayotensor eenvoudig vanuit een hoofdniveau naar het detailniveau wisselen. Vanwege de enorme snelheid van de RAH in de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 kan de energetische test van intolerante stoffen sneller en betrouwbaarder worden doorgevoerd dan ooit.

Een lijst van alle 698 nieuwe RAH-programma's van de "RAH-Globaaltest Humaan PS 1000 polar 4.0" kunt u  hier vinden.

Houd er rekening mee dat voor het gebruik van de module "RAH-Globaltest Human PS 1000 polar 4.0" u tenminste de  de module RAH in de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 nodig heeft.

Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

angeschaut
angeschaut:
Nach oben