Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.
Rayoscan voor Rayocomp PS 1000 polar 4.0

Rayoscan voor Rayocomp PS 1000 polar 4.0

46094
ab 162,69 €

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

Rayoscan für Rayocomp PS 1000 polar 4.0

De RAH RayoScan® Humaan is de nieuwe high-end softwaremodule van de Rayocomp PS 1000 polar 4.0....more

De RAH RayoScan® Humaan is de nieuwe high-end softwaremodule van de Rayocomp PS 1000 polar 4.0. Doormiddel een volautomatische energetische test, gebaseerd op een werkelijke ECG die in het apparaat is ingebouwd, krijgt de therapeut automatisch een volledig en uitgebreid, oorzaak georiënteerd therapievoorstel.

Met de RAH RayoScan® Human kan door middel van een ‘check-up’ een energetische evaluatie gemaakt worden van de fysiologie van de 22 belangrijkste orgaansystemen in het lichaam. Vervolgens wordt er bepaald welke specifieke orgaansystemen vanuit energetisch oogpunt het meeste behoefte hebben aan behandeling.

Na de selectie van het fysiologische niveau wordt automatisch een gedetailleerde, oorzaakgerichte test uitgevoerd om de pathologische belastingen te vinden.

Bovenop deze nieuwe ontwikkeling heeft de nieuwe RAH RayoScan® Human ook de mogelijkheid voor een zogenaamde Progress Control (voortgangscontrole), die bijvoorbeeld wekelijks de voortgang van de therapie laat zien. Hiervoor is wel de patiëntenadministratie nodig uiteraard.

De Rayoscan® Humaan is dus vanuit medisch oogpunt geen diagnosesoftware, maar ondersteunt de therapeut bij het opstellen van een individueel therapieplan voor de energetische behandeling met de apparatuur van Rayonex Biomedical GmbH.

De ongeëvenaarde voordelen van de nieuwe Rayoscan® Human:

Eenvoudige bediening
Bediening kan geleerd worden binnen enkele uren.

Bekende techniek
De toepassing van een op ECG is bekend en vertrouwd bij zowel de therapeut als de cliënt.

Modern
Als de vastgestelde therapieprogramma's op een groene kaart worden opgeslagen, kan thuistherapie met een Rayocomp PS 10 basic worden uitgevoerd - een zegen vooral voor ouderen.

Motiverend
Door middel van de geïntegreerde voortgangscontrole kan de reeds bereikte therapievoortgang worden getoond aan de therapeut en zijn cliënt.

Bewezen techniek blijft bestaan
Met de nieuwe RAH RayoScan kan nog steeds de bereikwaardentest worden gedaan. Hiermee wordt een energetische ‘vingerafdruk’ van de cliënt gemaakt.

Ontwikkeling in eigen huis
De RayoScan is niet een ontwikkeling van een derde partij die door Rayonex is ingekocht, maar is werkelijk door Rayonex zelf ontwikkeld en blijft continue doorontwikkeld worden.

Altijd up-to-date
Toekomstige ontwikkelingen en updates van de RayoScan kunnen eenvoudig via internet op uw Rayocomp PS 1000 polar 4.0 worden geïnstalleerd.

Rayonex typische eerlijkheid
Toekomstige updates van de module kunnen gratis worden gedownload op de Rayocomp PS 1000 polar 4.0

Milieubewust
De door de Rayoscan® vastgestelde therapieprogramma's kunnen zonder papier worden gearchiveerd en gemaild, b.v. door pdf.

 

Omvang van de levering: Artikel 46094: Rayoscan® Hard- en software incl. Rayoscan® kabel met elektrodenaansluitkabel 100 cm, 2 ECG-houder en 100 Rayoscan®-pads

Belangrijke opmerking:
Houd er rekening mee dat deze softwaremodule uitsluitend op een Rayocomp PS 1000 polar 4.0 kan worden geïntegreerd. Houd er eveneens rekening mee dat, ondanks het voor de bioresonantie volgens Paul Schmidt al bestaande klinisch-prospectieve, dubbelblind-gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde onderzoek, dat in het Duitse Register voor klinisch onderzoek werd gepubliceerd, de klassieke orthodoxe geneeskunde de werking van bioenergetische trillingen tot nu toe niet heeft geaccepteerd, noch erkend.

Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

angeschaut
angeschaut:
Nach oben