Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.
Rayoscan met acupunctuurhardware en -software voor Rayocomp PS 1000 polar 4.0

Rayoscan met acupunctuurhardware en -software voor Rayocomp PS 1000 polar 4.0

46091
ab 205,40 €

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

Rayoscan mit Akupunktur Hard- und Software für Rayocomp PS 1000 polar 4.0

Inclusief Rayoscan-elektrodekabel 60 cm en 100 Rayoscan-pads voor Rayocomp PS 1000 polar 4.0...more

Inclusief Rayoscan-elektrodekabel 60 cm en 100 Rayoscan-pads voor Rayocomp PS 1000 polar 4.0 (art.nr. 46091)

Met de Rayoscan en de acupunctuuranalyse wordt in de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 een ECG-gebaseerde, automatische bereikwaardetest uitgevoerd. Nadat de cliënt is verbonden met de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 via een gebiedsdetector en 4 ECG-pads voor registratiedoeleinden, worden alle relevante basisfrequentiewaarden die gerelateerd zijn aan de meridiaanpunten individueel in de frequentieband aan het organisme gegeven. De Rayocomp PS 1000 polar 4.0 meet de kwalitatieve verandering in de hartslag en evalueert deze energetisch.

Concreet kan het meetsysteem direct bepalen hoeveel energetisch belaste meridiaanpunten er in elk van de 12 hoofdmeridianen en 2 buitengewone meridianen te vinden zijn, welke meridiaan (Yin en Yang) vooral behandeling behoeft met betrekking tot de totale lengte en het aantal energetische storingen (relatieve weging ) en of een meridiaanpunt moet worden afgezwakt of verdoofd om energetisch te worden geharmoniseerd.

Met behulp van een nauwkeurige visualisatie krijgt elke therapeut binnenkort een uitgebreid beeld van elk van de 12 hoofdmeridianen en 2 buitengewone meridianen in relatie tot energetische verstoringen van de individuele meridiaanpunten.

Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

angeschaut
angeschaut:
Nach oben