Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.
RAH-VET-Modul Rayocomp PS 1000 polar 4.0

RAH-VET-Modul Rayocomp PS 1000 polar 4.0

46087

RAH-VET-Modul Rayocomp PS 1000 polar 4.0

Vanaf 2011 was de veterinaire RAH-module M11 met meer dan 600 dierspecifieke RAH-programma's...more

Vanaf 2011 was de veterinaire RAH-module M11 met meer dan 600 dierspecifieke RAH-programma's voor het eerst beschikbaar voor het draagbare bioresonantie-apparaat, de Rayocomp PS 10.

Inmiddels hebben bijna 1500 diertherapeuten voor dit systeem gekozen. Desalniettemin ontstond met de introductie de vraag naar een hoogwaardige veterinaire module voor de Rayocomp PS 1000 polar 4.0. De ontwikkeling heeft drie jaar geduurd.

Sinds april 2014 is de nieuwe RAH-Vet voor de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 met de volgende functies verkrijgbaar:

• uitgebreide frequentiecollecties voor paarden, honden en katten

• Chakra-activering met visualisatie van de chakra's op het dier

• voor acupunctuur-vibratietherapie

Elk meridiaanpunt kan worden gevisualiseerd of gebruikt om het paard, de hond of de kat te kalmeren of tonifiëren.

• Het volledige bereik van de RAH-VET inclusief visualisatie voor alle drie diersoorten (inclusief het aanbieden van systeemprogramma's) is geïntegreerd in zowel de analyse als de harmonisatie.

• bevat uitgebreide functies voor energetische voedertesten, energetische drinkwatertesten of energetische allergene testen.

• Integratie van energetische testen op Bachbloesems en Schüssler-zouten, gebruik van eigen secreties ook voor endogene bioresonantie-toepassingen.

Omdat de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 werkt met een geïntegreerd touchscreen, is er geen extra scherm nodig. De gebruikersbegeleiding is bijna vanzelfsprekend en zeer gemakkelijk te leren. Door de voortdurende doorontwikkeling van de VET-module hebben VET-gebruikers nu de beschikking over ongeveer 1.200 verschillende RAH-programma's, d.w.z. frequentiecombinaties. Deze RAH-programma's maken ook deel uit van de VET-module in de draagbare Rayocomp PS 10. Voor het eerst in het VET-gebied is het nu mogelijk om de energetische analyse uit te voeren in de Rayocomp PS 1000 polar 4.0, de resultaten op een RAH "Green Card "en kan heel gemakkelijk worden gebruikt in thuistherapie met een Rayocomp PS 10.

Met de RAH-VET-module voor de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 en de Rayocomp PS 10 zijn perfecte energetische analyse- en harmonisatiesystemen beschikbaar zoals in de menselijke geneeskunde.

Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

angeschaut
angeschaut:
Nach oben