Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.
Rayonex Analyse- und Harmoniseringssysteem (RAH)

Rayonex Analyse- und Harmoniseringssysteem (RAH)

46085

RAH 4.0

Het nieuwe systeem bezit een duidelijke medische structuur zowel in de analyse als in de...more

Het nieuwe systeem bezit een duidelijke medische structuur zowel in de analyse als in de harmonisering. De opbouw en de indeling komen voort uit de eigen Rayonex Heilpraktiker-opleiding. Daar wordt de oorzaakgeoriënteerde aanpak van de bioresonantie volgens Paul Schmidt net zo onderwezen als de voor het behalen van het diploma noodzakelijke medische kennis.

Het RAH onderscheidt de analyse waarmee storingen kunnen worden bepaald en de harmonisering die gericht de eigen regulaties moet stimuleren.

De analyse binnen het RAH begint met oorzakelijke invloeden zoals vitalisering, e-smog, geopathie, zuurbase- huishouding, vitaalstoffenhuishouding enz.. Vervolgens kan de gehele fysiologie worden getest. In een duidelijk gestructureerde opbouw kan dan, beginnend bij de cel en het weefsel tot en met de afzonderlijke orgaansystemen, worden geanalyseerd. Hierbij wordt zowel het intuïtief testen ondersteund waarbij de therapeut snel van afzonderlijke orgaangebieden kan wisselen, alsook een testpatroon dat een complete test mogelijk maakt.

Getest wordt a.h.w. van het algemene naar het bijzondere. Het gehele gezichtsorgaan kan bijvoorbeeld worden getest. Wanneer hier een storing wordt geconstateerd kan op een fijnere manier worden getest of de storing bijvoorbeeld de oogkamers, de oogvliezen, de oogspieren enz.. betreft. Wordt de storing in het oogvlies geconstateerd dan kan nogmaals worden verfijnd en getest of deze bijv. het bindvlies, het netvlies enz.. betreft.

Het grote voordeel: Door het testen van algemenere gebieden kan de testprocedure aanzienlijk worden versneld om daarna, indien nodig, tot in detail te kunnen testen.

De speciale submenu‘s in de analyse maken het bovendien mogelijk bijv. Schüssler-zouten of Bach-bloesem te testen.

Momenteel beschikt het RAH over 1249 frequentiestructuren waarmee kan worden geanalyseerd of geharmoniseerd. In het aanhangsel van deze productinformatie vindt u een opsomming van de momenteel beschikbare frequentiespectra.

Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

angeschaut
angeschaut:
Nach oben