Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.
Accupunctuur-Trillingstherapie incl. 14 Meridiaanprogramma's

Accupunctuur-Trillingstherapie incl. 14 Meridiaanprogramma's

46020

Akupunktur Modul 4.0

Met deze moduul kan een sneltest van de acupunctuurmeridianen worden uitgevoerd, op grond...more

Met deze moduul kan een sneltest van de acupunctuurmeridianen worden uitgevoerd, op grond waarvan daarna de daarbij passende meridiaanparen voor een harmonisering kunnen worden geharmoniseerd. Verder kan elk punt van een meridiaan met behulp van een grafische afbeelding onderzocht en geharmoniseerd worden.

Er zijn meer modules in de planning die voortaan heel eenvoudig door de gebruiker per update geïntegreerd kunnen worden.

Groot opzien baarde de ontdekking dat nu met behulp van afbeeldingen, de weergave van acupunctuurmeridianen op het lichaam mogelijk is. De in Essen praktiserend arts Dr. med. Schlebusch (voorzitter van de ZDN, maatschappij ter documentatie van natuurgeneeswijzen) ontwikkelde op basis van warmtemetingen de visualisering van deze uit de traditionele Chinese geneeskunde (TCG) stammende meridianen.

Het is verbazingwekkend, hoe exact de met behulp van de huidige techniek gevonden meridianen met die van de nu al meer dan 3000 jaar oude TCG overeenkomen.

Met behulp van een Rayocomp PS 1000 polar en de modulen van de acupunctuur-trillingstherapie werden in het instituut van Dr. Schlebusch verstoorde meridianen getest en geharmoniseerd. De beide afbeeldingen tonen het verbazingwekkende resultaat.

De opname rechtsboven toont de proefpersoon voor de harmonisering. De afbeelding links ontstond 4 min later, na de harmonisering van de long-dikke darmmeridianen. Het verloop van de longmeridiaan is hier duidelijk te zien. Het is een kleine sensatie, dat niet alleen de aanwezigheid van de meridianen kan worden bewezen, maar ook dat deze met de bioresonantie volgens Paul Schmidt kunnen worden geactiveerd.

Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

angeschaut
angeschaut:
Nach oben