Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Rayocomp PS 10 med.

20100
ab 183,03 €

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

Rayocomp PS 10 med.

Een klinische prospectieve, dubbelblinde, gerandomiseerde, placebogecontroleerde studie,...more

Een klinische prospectieve, dubbelblinde, gerandomiseerde, placebogecontroleerde studie, gepubliceerd in het Duitse register voor klinische studies (www.drks.de), toont zowel de enorme effectiviteit van de Rayocomp als de veiligheid bij gebruik aan.

Het eindrapport komt tot de volgende conclusie. Hier zijn citaten uit het eindrapport van de studie (zie ook het boek over de studie: Chronische pijn succesvol behandelen):

"Er was geen verandering in de NDI (Neck Disability Index) in de placebogroep, maar een significante verbetering in de NDI na behandeling met het Rayocomp-bioresonantie-apparaat (p <0,001)."

“Met nekpijn, hoofdpijn, rugpijn, schouderpijn en spanning werd geen significante verbetering bereikt onder placebobehandeling, terwijl alle parameters significante verbeteringen lieten zien (p <0,001) bij behandeling met het Rayocomp-bioresonantie-apparaat (Figuur 2, Figuur 3, Tabel 10). "

“Met betrekking tot fysieke prestaties werd geen significante verbetering bereikt onder placebobehandeling, terwijl alle parameters significante verbeteringen lieten zien (p <0,001) bij behandeling met het Rayocomp-bioresonantie-apparaat (tabel 11). De verschillen (alle p <0,001) zijn samengevat in Tabel 12 en grafisch weergegeven in Figuur 7. "

"Met betrekking tot de SF-36-parameters fysieke functie, fysieke rolfunctie, fysieke pijn, algemene gezondheidsbeleving, vitaliteit, sociale functie, emotionele rolfunctie en mentaal welzijn, werd geen significante verbetering bereikt onder placebobehandeling, terwijl alle parameters significant waren bij behandeling met het Rayocomp-bioresonantie-apparaat. Vertoonde verbeteringen (p <0,001). De verschillen (alle p <0,05) zijn samengevat in Tabel 14 en grafisch weergegeven in Figuur 10. "

“Over het algemeen was er een duidelijk verschil in de vraag of een patiënt de therapie aan anderen zou aanbevelen. Alle patiënten in de Rayocomp-groep antwoordden bevestigend, terwijl slechts ongeveer een kwart van de patiënten in de placebogroep dat deed. De resultaten zijn samengevat in Tabel 15. "

Bovendien zou kunnen worden bevestigd dat het Rayocomp-bioresonantie-apparaat een veilig apparaat is. Op basis van de resultaten van deze klinische studie en op basis van de gebruiksaanwijzing werden in deze klinische studie geen nadelige effecten vastgesteld die het risicoprofiel van het Rayocomp bioresonantie-apparaat zouden kunnen veranderen. Over het algemeen werd het goede veiligheidsprofiel van het medische product bevestigd. Het werd veilig bevonden bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing.

Met deze wetenschappelijke studie is er nu het bewijs van de veilige en effectieve toepassing van bioresonantie volgens Paul Schmidt met de Rayocomp bioresonantie-apparaten voor zowel patiënt als therapeut.

Hoogtepunten van de nieuwe Rayocomp PS 10 med.

➤ Laatste goedkeuring als medisch hulpmiddel klasse IIa volgens DIN EN 60601-1: 2013-12 en DIN EN 60601-1-2: 2016-05
Het apparaat voldoet aan alle eisen van de nieuwe medische productnormen die van toepassing zijn vanaf 01.01.2019.
➤ Draagbaar dankzij de ingebouwde accu en het lage gewicht
Ondanks de ingebouwde batterij weegt de Rayocomp PS 10 med. slechts 1,7 kg. Hierdoor is het apparaat ook optimaal te gebruiken voor B. kan worden gebruikt bij thuistherapie bij de patiënt thuis. Met name chronisch zieke patiënten hoeven niet permanent naar de praktijk te komen en kunnen op aanwijzing van de therapeut b.v. B. thuis behandelen met een RAH Green Card.
➤ Ontwerptaal
Het ontwerp van de Rayocomp PS 10 med. was gebaseerd op de kleuren en het uiterlijk van de grotere Rayocomp PS 1000 polar 4.0 med. op een kier zodat de toestellen ook qua design en kleur op elkaar aansluiten.
➤ Update-mogelijkheid via internet met de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 med.
Zodat gebruikers van de Rayocomp PS 10 med. kan veel sneller dan voorheen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen, kan het apparaat automatisch via internet worden bijgewerkt als het is aangesloten op een Rayocomp PS 1000 polar 4.0 med. is verbonden. Op deze manier wordt de nieuwste software die voorheen beschikbaar was op de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 med. gedownload van de Rayonex-server in Lennestadt, op de Rayocomp PS 10 med. installeren.
➤ De Rayocomp PS 10 med. - Gemaakt in Duitsland
De ontwikkeling en productie van de mobiele Rayocomp PS 10 med. gebeurt in Duitsland, meer bepaald in Lennestadt volgens de eisen van het kwaliteitsmanagementsysteem voor medische hulpmiddelen DIN EN ISO 13485 en wordt elk jaar gecontroleerd door TÜV Nord.
➤ De interne componenten van het nieuwe apparaat
De Rayocomp PS 10 med. De gebruikte hardwarecomponenten voldoen allemaal aan de industriële en niet aan de consumentennorm. Dit betekent de hoogst mogelijke en robuuste kwaliteit van alle gebruikte apparaatcomponenten.

Met alle innovaties zijn natuurlijk de voordelen van het vorige apparaat overgenomen:

➤ Groot, gemakkelijk af te lezen display
➤ Snelle instelling van de basisfrequentiewaarden
➤ Volledig geïntegreerde bioresonantie volgens Paul Schmidt
➤ RAH-expertsysteem, art. 20092 reeds geïntegreerd
➤ Modulaire softwarestructuur (BWYN - koop wat je nodig hebt) voor de grootst mogelijke individualiteit en lage kosten
➤ Aankoop-, huur-, financierings- en leaseopties

De leveringsomvang van de Rayocomp PS 10 med. bevat de volgende componenten:

Artikel nr. 20100: Rayocomp PS 10 med. inclusief voeding / oplader, module RAH (Art. Nr. 20092), geïntegreerde batterij, gebruiksaanwijzing, verpakking, koffer

Als gebruiker maak je uiteraard uitgebreid en zonder extra kosten kennis met de bediening en het gebruik van het apparaat door onze medische experts.

Wij raden de Rayocomp PS 10 med. de volgende accessoires:

Art.nr. 4000: Behandelstoel van massief beuken met zwarte eco-lederen bekleding, geïntegreerde detector en 5 m aansluitkabel
Art. Nr. 4005: tafel in massief beukenhout voor Rayocomp inclusief schrijfuittreksel en ophangblad
Art.nr. 35910: RAH Green-Card set van 5
De set bevat 5 stuks RAH Green Cards. Voor het opslaan en comfortabel behandelen van basisfrequentiewaarden en RAH-programma's met de Rayocomp PS 10 med.

Optioneel:

Artikel nr. 20125: Rayocomp PS 10 basic, basisapparaat, koffer, handleiding, module M1, M9, M11 en M12 voor mobiel gebruik bij de patiënt thuis. Het bijzondere voordeel van de Rayocomp PS 10 basic: de patiënt kan zijn eigen therapieprogramma's niet invoeren, maar alleen de RAH Green Card gebruiken die de therapeut voor zijn therapie heeft gemaakt.

Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

angeschaut
angeschaut:
Nach oben