Service-Hotline: +49 2721 6006-0
  < >  
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.
RAH module M11 voor dierenartsen

RAH module M11 voor dierenartsen

20098

RAH Vet- M11

Menge

Productdetails

 
Na een jaren van ontwikkelingsproces waren we in staat om de frequentiestructuren van...more
"RAH module M11 voor dierenartsen"

Na een jaren van ontwikkelingsproces waren we in staat om de frequentiestructuren van menselijke toepassing uit te breiden en te verfijnen, zodat er nu een onafhankelijke veterinaire module beschikbaar is in de Rayocomp PS 10 voor paarden, honden en katten.

De bijzondere samenstelling van de opleidingen in RAH-VET maakt het nu mogelijk om snel en direct energetisch testen en harmoniseren aan te pakken. Zowel programma's voor fysiologie als programma's voor pathologie - individueel voor paarden, honden en katten - werden ontwikkeld.

De module bevat speciale systeemprogramma's waarin zowel excitatie- als pathologiefrequenties zijn geïntegreerd. Ook werd een voer- en drinkwatertest geïntegreerd. In de test is er ook de directe mogelijkheid om via de Rayotensor van het ene testpunt naar het andere te gaan. Het is zelfs mogelijk om de gedetailleerde programma's te testen en de RAH "Green Card" te gebruiken.

Ook al is de RAH-VET een onafhankelijke module; het is te combineren met alle programma's uit de menselijke ruimte, waarin ook alle oorzaakgerichte programma's staan.

Net als alle andere modules van de RAH kan ook de RAH-VET gratis worden getest (30 werkuren). De RAH-VET is beschikbaar in de Rayocomp PS 10 vanaf softwareversie 39.

"RAH module M11 voor dierenartsen"
"RAH module M11 voor dierenartsen"

Eine Miete ist möglich, sofern ein Rayocomp PS 10 vorhanden ist.

Read, write and discuss reviews...more
Kundenbewertungen für "RAH module M11 voor dierenartsen"
Bewertung schreiben

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Nach oben