Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.
RAH module M11 voor dierenartsen

RAH module M11 voor dierenartsen

20098
ab 59,99 €

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

RAH Vet- M11

Na een jaren van ontwikkelingsproces waren we in staat om de frequentiestructuren van...more

Na een jaren van ontwikkelingsproces waren we in staat om de frequentiestructuren van menselijke toepassing uit te breiden en te verfijnen, zodat er nu een onafhankelijke veterinaire module beschikbaar is in de Rayocomp PS 10 voor paarden, honden en katten.

De bijzondere samenstelling van de opleidingen in RAH-VET maakt het nu mogelijk om snel en direct energetisch testen en harmoniseren aan te pakken. Zowel programma's voor fysiologie als programma's voor pathologie - individueel voor paarden, honden en katten - werden ontwikkeld.

De module bevat speciale systeemprogramma's waarin zowel excitatie- als pathologiefrequenties zijn geïntegreerd. Ook werd een voer- en drinkwatertest geïntegreerd. In de test is er ook de directe mogelijkheid om via de Rayotensor van het ene testpunt naar het andere te gaan. Het is zelfs mogelijk om de gedetailleerde programma's te testen en de RAH "Green Card" te gebruiken.

Ook al is de RAH-VET een onafhankelijke module; het is te combineren met alle programma's uit de menselijke ruimte, waarin ook alle oorzaakgerichte programma's staan.

Net als alle andere modules van de RAH kan ook de RAH-VET gratis worden getest (30 werkuren). De RAH-VET is beschikbaar in de Rayocomp PS 10 vanaf softwareversie 39.

Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

angeschaut
angeschaut:
Nach oben