Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Duplex IV, groot van roestvrij staal, zonder aardkabel

233
Al sinds de oprichting van Rayonex zijn wij bezig met de ontwikkeling van bioveldvormende...more

Al sinds de oprichting van Rayonex zijn wij bezig met de ontwikkeling van bioveldvormende apparaten. Volgens de bioresonantie van Paul Schmidt werden de frequentiespectra bepaald die ten gevolge van geologische stoorzones (netwerken, wateraders, breuklijnen, ...) een destabiliserende invloed op het organisme hebben. De Duplex-bioveldvormers bevatten een resonantiesysteem dat op de frequentiespectra van de geologische stoorzones is afgestemd.

Deze worden door de Duplex bipolair – volgens de bioresonantie van Paul Schmidt regulerend voor de mens – in de ruimte afgegeven.

Waarom was de ontwikkeling van de nieuwe Duplex IV noodzakelijk geworden? De reden hiervoor ligt in de veranderde milieuomstandigheden, die niet alleen op de mens een invloed hebben, maar ook de bioveldvormende apparaten belasten. Door het gestegen belastingspotentieel kunnen de oude Duplex-apparaten de frequentiespectra tegenwoordig

niet meer in de oorspronkelijke en noodzakelijke intensiteit afgeven. In de allereerste plaats is het de extreem sterk geworden elektrosmog, die de nieuwe ontwikkeling noodzakelijk maakte. De Duplex III-generatie werd al volgens de veranderde milieuomstandigheden geoptimaliseerd. Als er geen te sterke geopathische belastingen zijn, kunnen deze apparaten nog altijd zonder probleem worden ingezet. Maar wanneer er sprake is van sterke belastingen door elektrosmog – voornamelijk door pulsgemoduleerde straling – is in elk geval de nieuwe Duplex IV aan te bevelen, die momenteel het krachtigste bioveldvormende apparaat van Rayonex is.

Met de bioresonantie volgens Paul Schmidt kan worden aangetoond dat het belastingspotentieel afneemt na opstelling van de Duplex IV. Dit proces kan soms tot een half jaar duren.

Opdat de polariteit van het apparaat ook onder sterke belasting niet zou kunnen veranderen, werd het volledig uit een speciale roestvrijstalen legering gemaakt.

Op deze manier werd de tot nu toe gebruikelijke aarding van het apparaat overbodig. Aanvullend werd de intensiteit van de afgegeven frequenties verhoogd. Bovendien is de nieuwe Duplex IV ook bestand tegen negatieve invloeden van de opstelplaats.

4.5 / 5
Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (2)
4.5 / 5 Durchschnittliche Bewertung Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

4 / 5 Punkte

OK

Außer mir sind noch 2 weitere Anwender durch meine guten Erfahrungen zu dem Duplex 4 gekommen.Haben aber festgestellt,(Bio Tensor) das auch der Duplex 4 genau wie der 3 in größeren Abständen unter fließendem Wasser neutralisiert werden sollte.Wirkung lässt sonst nach.Bitte beim Verkauf mitteilen.Danke H. Ruda

5 / 5 Punkte

.

Vielen Dank. Seit diesem Gerät schlafe ich sehr gut.

angeschaut
angeschaut:
Nach oben