Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

MINI-RAYONEX

2033
96,60 €

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

Lieferzeit: 2 - 4 Werktage

Rayonex Biomedical GmbH produceert de Mini-Rayonex al meer dan 30 jaar. Meer dan 100.000...more

Rayonex Biomedical GmbH produceert de Mini-Rayonex al meer dan 30 jaar. Meer dan 100.000 eenheden zijn er tot dusver geproduceerd. Per 7 december, 2015, zal deze vervangen worden door een nieuwe Mini-Rayonex met een sterkere intensiteit.

    

Vanuit onze ervaring, zijn er vele andere frequentie spectra welke in staat zijn regulaties in ons organisme te activeren. Zoals het frequentie spectrum van het zonlicht regelt de vitamine D balans, de pigment vorming en de aanmaak van melanin.  Geleid door de principes van bioresonantie volgens Paul Schmidt is de fundamentale frequentie waarde 12.5 geïntegreerd in de Mini-Rayonex door een dipool antenne systeem. Uit cel biologisch onderzoek blijkt dat dit een erg positieve invloed kan hebben op de cel stofwisseling en de fundamentale regulatie capaciteit van het organisme voor zelf-regulatie. 

 

Instructies voor gebruik: Terwijl je ligt, breng de Mini-Rayonex in contact met jou lichaam of dat van een dier (max. 2 m afstand van het lichaam) en zorg ervoor dat de het etiket naar boven wijst  – bij voorkeur in de nacht. Als je de Mini-Rayonex op zak draagt, moet het etiket van het lichaam afwijzen. 

 

Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

angeschaut
angeschaut:
Nach oben