Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Tafel in massief beukenhout voor Rayocomp incl. schrijf-, en opsteekbaar deel

4005
1.006,64 €

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

Lieferzeit: 2 - 4 Werktage

Om de bioresonantietoestellen volgens Paul Schmidt optimaal in de nabijheid van de...more

Om de bioresonantietoestellen volgens Paul Schmidt optimaal in de nabijheid van de therapiestoel te kunnen opstellen, is nu ook een bijpassend tafeltje beschikbaar. Dat biedt voldoende ruimte voor een Rayocomp PS 1000 polar of PS 10 met veelgebruikte toebehoren, zoals bv. de sensoren en bijzondere detectoren.

De therapiestoel bestaat, net zoals het bijpassende tafeltje, uit massief beukenhout, tegen elektrosmog.

Wanneer de therapiestoel met de bekleding uit zwart natuurleder wordt gebruikt, zijn bijkomende detectoren overbodig. In die ecologisch lederen bekleding, die met natuurlijke stoffen werd behandeld, werden de detectoren al over het volledige contactoppervlak ingebouwd. Door die ingebouwde detectoren ter hoogte van het hoofd, de rug, de benen en de voeten, wordt een optimale frequentieoverdracht naar het lichaam verzekerd. Wanneer de patiënt in de stoel gaat liggen, worden de frequentiespectra over de hele rugzijde en via de wervelkolom op het lichaam aangebracht. 

Bij de therapiestoel met de comfortabele bekleding uit blauw kunstleder worden patiënten via hand- of voetdetectoren, of ook nog via klittenbanden om de enkels en polsen, op het bioresonantietoestel aangesloten, om de aangeboden frequentiespectra efficiënt op het lichaam over te dragen.

Het tafeltje bestaat, net zoals de bijpassende therapiestoelen, uit massief beukenhout, uit voorzorg tegen elektrosmog.

Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

angeschaut
angeschaut:
Nach oben