Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Therapiestoel in massief beukenhout met zwarte eco-lederen bekleding

4000
Normaal worden de patiënten met hand- of voetdetectoren resp. met vier klittenbanddetectoren...more

Normaal worden de patiënten met hand- of voetdetectoren resp. met vier klittenbanddetectoren verbonden, om de frequentiespectra van de bioresonantieapparaten efficiënt op het lichaam over te brengen. Een andere variant is het gebruik van een grote oppervlaktedetector. Helaas wordt de bewegingsvrijheid van de patiënt door de gebruikte aansluitkabels vaak beperkt. Wanneer men van de nieuwe therapiestoel gebruikmaakt zijn deze extra detectoren niet meer nodig, omdat reeds in de comfortabele zwarte eco-leren bekleding van de therapiestoel, die met natuurlijke materialen werd behandeld, detectoren in het gehele ligoppervlak zijn verwerkt. Door deze geïntegreerde detectoren die zowel bij het hoofd, de rug, de benen en voeten te vinden zijn wordt een optimale frequentie-overdracht op lichaam gegarandeerd. Wanneer de patiënt in de stoel gaat liggen worden de frequentiespectra op de gehele rug - langs de wervelkolom - geappliceerd.

Patiënten kunnen van de therapiestoel zowel zittend als liggend gebruik maken, waardoor een hartlijn, die bloedsomloop-ondersteunend werkt, ontstaat. De therapiestoel is - net zoals de bijbehorende tafel - ter reductie van e-smog van massief hout gemaakt. De therapiestoel werd zowel voor kleine als grote patiënten ontwikkeld. Hij is van massief hout gemaakt en in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Allereerst de uitvoering met eco-leer die alleen maar met natuurlijke materialen werd behandeld; met ingebouwde detectoren. De tweede uitvoering heeft een kunstleerbekleding, maar zonder ingebouwde detectoren. Bij de kunstleervariant moeten zoals tot nu toe gebruikelijk de hand- en voetdetectoren resp. de vier stofdetectoren worden gebruikt.

Om de bioresonantieapparatuur volgens Paul Schmidt optimaal in de buurt van de therapiestoel te kunnen plaatsen is er nu ook een bijbehorende tafel verkrijgbaar. Deze biedt voldoende plaats voor een Rayocomp PS 1000 polar of natuurlijk voor een Rayocomp PS 10, maar ook voor vaak gebruikte toebehoren zoals bijv. sensoren of speciale detectoren.

Tot de leveromvang van de Therapiestoel behoort een 5 m lange aansluitkabel.

Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

angeschaut
angeschaut:
Nach oben