Service-Hotline: +49 2721 6006-0
  < >  
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Geheugenkaart 50 (leeg)

355

Speicherkarten (leer):

Menge

Productdetails

 
Met behulp van geheugenkaarten kunnen individueel gevonden interferentiewaarden heel...more
"Geheugenkaart 50 (leeg)"

Met behulp van geheugenkaarten kunnen individueel gevonden interferentiewaarden heel gemakkelijk en snel worden opgeslagen en weer worden opgevraagd. Stel, een bereikwaardentest heeft 85 resonantieplekken opgeleverd. Dan kunnen deze na de test op een geheugenkaart worden opgeslagen. Wanneer de patiënt voor een volgende harmonisering komt kunnen deze op de geheugenkaart opgeslagen interferentiewaarden door de Rayocomp worden ingelezen en zijn daarmee meteen weer beschikbaar. De geheugenkaarten kunnen door de gebruiker gewist en opnieuw beschreven worden. Ze zijn natuurlijk ook uitstekend geschikt voor het opzetten van een therapieprogramma.

Er zijn momenteel in totaal vier verschillende geheugenkaarttypen beschikbaar die een verschillende capaciteit hebben. Zo zijn er geheugenkaarten met de aanduiding 50, 100, 200, 500. Het getal geeft het maximale aantal interferenties aan dat opgeslagen kan worden. Verder is er een voordelige geheugenkaartenset verkrijgbaar.

"Geheugenkaart 50 (leeg)"
Read, write and discuss reviews...more
Kundenbewertungen für "Geheugenkaart 50 (leeg)"
Bewertung schreiben
Der Vertrieb von Rayonex Produkten unterliegt strengen Regeln. Wir behalten uns deshalb vor einzelne Bewertungen nicht zu veröffentlichen.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Nach oben