Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Beschermbeker

330
ab 6,00 €

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

Schutzbecher

Om de gevonden substanties te kunnen overdragen resp. te kunnen harmoniseren werd de...more

Om de gevonden substanties te kunnen overdragen resp. te kunnen harmoniseren werd de beschermbeker ontwikkeld. Hij maakt overdracht mogelijk zonder dat de trillingspatronen van de aangesloten patiënt of die van de bioresonantieapparatuur bij de substanties kunnen komen en deze met vreemde trillingspatronen te “verontreinigen”. Er treedt nog een ander effect op. Wanneer men meerdere substanties in de beker doet kunnen zich deze door de beschermbeker niet meer onder elkaar beïnvloeden. Er kunnen gelijktijdig tot 12 verschillende substanties worden overgedragen. Samenvattend kan men concluderen, dat het testen en harmoniseren van substanties door het gebruik van de beschermdetector en de beschermbeker op een meer betrouwbare en reproduceerbare manier vorm gegeven kan worden. Een belangrijke bijdrage aan betrouwbare metingen en succesvolle therapieën.

Let erop, dat de beschermbeker voor de energetisering van substanties (bijv. Rayotabs) niet geschikt is. Hiervoor moet de maatbeker worden gebruikt.

Tot de leveromvang behoort een 1,0 m lange aansluitkabel

Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

angeschaut
angeschaut:
Nach oben