Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Beschermdetector

313
ab 3,97 €

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

Schutzdetektor

De beschermdetector biedt bescherming bij het testen en harmoniseren van substanties. Zowel bij...more

De beschermdetector biedt bescherming bij het testen en harmoniseren van substanties. Zowel bij het testen als ook bij het harmoniseren heerste er tot nu toe onzekerheid over het feit, of het trillingspatroon van de aan het bioresonantieapparaat aangesloten persoon de te testen substantie beïnvloedt. Ervaren therapeuten weten hoe gevoelig juist sterk verdunde substanties zijn. Met de nieuwe beschermdetector en de nieuwe beschermbeker kunnen deze problemen worden uitgesloten. Volgens een procedure, waarvoor octrooi is aangevraagd, worden de trillingspatronen van de substantie alleen voor overdracht in de cirkel gegeven, maar niet vanuit de cirkel op de substantie overgedragen. Daarmee zijn ook na de testprocedure resp. na de overdracht substanties beschikbaar, die totaal niet beïnvloed zijn.

Voor het testen van stoffen uit de testsets neemt de te testen persoon de beschermdetector in de hand en brengt de concaaf uitgevoerde kop van de detector in de ampul waarin zich de substantie bevindt. Met de nieuwe beschermdetector komen de trillingspatronen van de geteste substanties in de meetcirkel, maar niet die van het bioresonantieapparaat resp. die van de patiënt in de substantie. Daarmee blijven de substanties totaal onbeïnvloed, een belangrijke voorwaarde voor het correcte testen van andere personen.

Tot de leveromvang van de beschermdetector behoort een 1,5 m lange aansluitkabel

5 / 5
Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (1)
5 / 5 Durchschnittliche Bewertung Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

5 / 5 Punkte

Auch geeignet zur Harmonisierung von mehreren Patienten gleichzeitig

Neben dem Abgreifen von Schwingungsmustern von Substanzen (z. B. in Glasröhrchen) und dem Schutz dieser ("one way"-Übertragung), kann man sich dieser Funktion auch bei der Bewellung von mehreren Patienten gleichzeitig zu Nutze machen. Dazu zw. Gerät (z. B. PS10) und Detektor für jeweilien Patient einen Schutzdetektor zwischenstecken (Ende mit Kunststoffring zum Bioresonanzgerät einstecken).

angeschaut
angeschaut:
Nach oben