Service-Hotline: +49 2721 6006-0
   
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.
Sikkel detector klein

Sikkel detector klein

30368
ab 5,08 €

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

Sicheldetektor klein

De sikkel detector is speciaal ontwikkeld voor het gebruik van bioresonantie volgens Paul...more

De sikkel detector is speciaal ontwikkeld voor het gebruik van bioresonantie volgens Paul Schmidt in de diergeneeskunde. Vooral op het gebied van het bewegingsapparaat bij paarden of grote honden kan met behulp van de sikkelzoeker een energetisch zwak punt of zelfs een blessure worden opgespoord.

Door het feit dat de sikkel detector direct op het been van de hond of het paard kan worden bewogen, lokalisatie van verwondingen vanaf z. B. enkel-, kogel- of kroongewricht mogelijk.

De sikkel detector kan ook gebruikt worden in het gebied van de wervelkolom om de energetische storing op te sporen. Door zijn vorm kan het worden gebruikt om het wervellichaam direct boven de wervelkolom te scannen en bedekt zo het wervellichaam, de aangrenzende spieren en het zenuwweefsel bij de analyse.

De sikkel detector is ontwikkeld in een kleinere en een grotere versie. De kleine sikkel detector heeft een binnendiameter van ca. 15 cm, de grotere van ca. 18 cm. De kleine sikkelzoeker is bedoeld voor gebruik bij honden, de grotere voor gebruik bij paarden.

Een 5,0 m lange aansluitkabel maakt deel uit van de leveringsomvang van een veiligheidsdetector.

Read, write and discuss reviews...more
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Vielen Dank für die Abgabe Ihrer Bewertung! Sie erhalten in wenigen Minuten eine Bestätigungs-E-Mail. Bestätigen Sie den Link in dieser E-Mail um die Bewertung freizugeben. Bitte kontrollieren Sie auch Ihren Spam-Ordner, in seltenen Fällen kann es sein, dass die Bestätigungs-E-Mail irrtümlich dort eingeordnet wird.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

angeschaut
angeschaut:
Nach oben