Rayobase Capsules, 3-Maandverpakking
 

Rayobase Capsules, 3-Maandverpakking

Eindelijk is het zo ver: Het voedingssupplement Rayobase (basisch mineralenpoeder met een pH van 9,3) is voortaan ook verkrijgbaar in capsules!

Rayobase is een basisch preparaat met een evenwichtige samenstelling van mineralen in poedervorm. Mineralen zijn levensnoodzakelijke voedingsstoffen. Ze ondersteunen onder meer de ontgifting, door overtollige zuren te binden en te neutraliseren. Naast de mineralen kalium, calcium en magnesium bevat Rayobase ook de sporenelementen zink en silica, fundamentele stoffen voor het bewaren van het zuur-base-evenwicht.

Omdat Rayobase voor elke mens weer anders smaakt, helpen de Rayobase capsules aanzienlijk voor het gebruik. Dat geldt zeker bij de aanvang.

Als aanbevolen verbruik geldt: 3x3 capsules per dag. Negen capsules stemmen immers overeen met de inhoud van twee zakjes (zie ook artikelnummer 3400). In verband met maagzuur neemt men Rayobase het beste ofwel een haf uur voor de maaltijd in, ofwel twee uur erna. 

De doos bevat 837 capsules, die samen volstaan voor 93 dagen (3 maanden).

Belangrijk voor vegetariërs: de capsules van Rayobase zijn van plantaardige oorsprong en zijn bestand tegen maagzuur.

Rayobase werd via een uitgebreide procedure door een kosher-auditeur onderzocht. Het resultaat is zeer verheugend: voor Rayobase werd ons een Parve-certificaat toegekend.

Ter inlichting: Informatie over het gebruik van vitamines en mineralen, basische recepten, aanbevolen literatuur en nog veel meer vindt u op het opleidingsportaal voor distributiepartners van de Paul-Schmidt-Academie.

Ingrediënten: natriumbicarbonaat, calciumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, kaliumcarbonaat, capsule (vulstof: hydroxypropylmethylcellulose, verdikkingsmiddel: gellaangom), zinkgluconaat, siliciumdioxide 686 g (837 capsules)

Artikelnr. 3418

 

Direct leverbaar

Prijs: Login vereist

 
 
Wenslijst