Uitzonderlijke inruilactie Medisch toestel Class II => Rayocomp Polar 1000 (en Rayocomp PS 10)

Rayonex ontwikkelt sinds enkele decennia vernieuwende technologie, die duizenden enthousiaste gebruikers en therapeuten inmiddels met groot succes aanwenden in 28 landen.

Softwaremodules 
vervullen precies uw behoeften en blijven onbeperkt werken. Ze worden zelfs gratis uitgebreid wanneer de expertise op een van de behandelde terreinen opnieuw in belangrijke mate is toegenomen.


Ook de hardware wordt bij deze ontwikkelaar en producent bewust zo ontworpen, dat toekomstige software erop blijft draaien. Bij een diepgaande evolutie kan hij eenvoudig worden aangepast.
Dit zijn geen loze beloften; Rayonex staaft deze visie met daden - zo bewijst haar track record. Geen enkele klant is immers gebaat met een investering in een toestel dat niet afgestemd blijft op nieuwe software of bedrijfssystemen.

We zijn bijzonder verheugd u vandaag dit uitzonderlijk aanbod te kunnen voorleggen, waardoor deze toestellen ook in het bereik komen, van wie in het verleden reeds investeerde in andere apparatuur.

Rayocomp PS1000 polar

De Rayocomp PS1000 polar vormt het up-to-date, gebruiksvriendelijke all-round bioresonantietoestel, dat met de meest veelzijdige software kan worden uitgerust.

We kunnen u vandaag 30 van deze toestellen aanbieden in een uitzonderlijke inruilactie, waardoor ook u aan de slag kan, met deze technologie van vandaag én van morgen. 

U kan een gebruikt maar werkend medisch toestel class II inruilen voor dit high-end medisch bioresonantietoeslel, inclusief uitgebreide software en toebehoren en genieten van een voordeel van € 7.272,- ten op zichte van de aanschafwaarde van het nieuwe toestel (prijzen excl. btw). Dit aanbod is beperkt en de precieze voorwaarden vindt u hierna.

Rayocomp PS1000 polar + Rayocomp PS10

De Rayocomp PS10 vormt het draagbare, economische instapmodel. Dit toestel kan desgewenst met een vergelijkbare software worden uitgerust.

De bediening van de PS10 kan zich, mits het voorafgaandelijke programmeren van een geheugenkaart, beperken tot het inschakelen. Die geheugenkaart kan de therapeut ook op de PS1000 polar programmeren.

Met de geheugenkaart als naadloze interface wordt de PS10 in vele gezondheidscentra gebruikt voor thuiszorg, of bij huisbezoeken.
 
Deze combinatie van de Rayocomp PS1000 polar met de Rayocomp PS 10, inclusief software en toebehoren bieden we u uitzonderlijk als inruilactie aan waarbij u kan genieten van een voordeel van € 9.429,74- ten opzichte van de aanschafwaarde van de nieuwe toestellen (prijzen excl. btw). Dit aanbod is beperkt en de precieze voorwaarden vindt u hierna.

Beperkt aanbod: precieze voorwaarden

  • In totaal kunnen maximaal 30 stuks Rayocomp PS1000 polar toestellen worden aangeboden onder dit voorstel.
  • Als inruiltoestel komt uitsluitend een werkend medisch toestel Class II in aanmerking, waarvan de nieuwe waarde ten minste 10.000€ (excl. btw) bedroeg.
  • De inhoud van het basispakket: een inruiltoestel en het betalen van een opleg waardoor u € 7.272,- bespaart op de aanschafwaarde van een nieuw toestel. (excl. btw) is: 1 Rayocomp PS1000 polar, het Rayonex Analyse en Harmoniseringssysteem (RAH), 1 Rayotensor met houten handvat, beschermlak, aansluitingskabel en veerdraad, 1 RAH Green Card, 1 stofdetector hoeslaken 1,85 x 0,8 m² met 3 m aansluitkabel en 4 stofdetectoren 30 cm klittenband met 1,5 m aansluitkabel.
  • De inhoud van het uitgebreide pakket (een inruiltoestel en een opleg te betalen waardoor u € 9.429,74- bespaart (excl. btw)) is: 1 Rayocomp PS1000 polar, het Rayonex Analyse en Harmoniseringssysteem (RAH), 1 Rayotensor met houten handvat, beschermlak, aansluitingskabel en veerdraad, 1 Rayocomp PS10 met ingebouwde polarisator, laadapparaat, gebruiksaanwijzing en koffer, de softwaremodule M9 voor de Rayocomp PS10 RAH hoofd- en detailprogramma's, 2 RAH Green Cards, 2 stofdetector hoeslakens 1,85 x 0,8 m² met 3 m aansluitkabel en 8 stofdetectoren 30 cm klittenband met 1,5 m aansluitkabel.
  • Offerte op aanvraag: Rayonex@QuantumTech.be. Toewijzing onder voorbehoud.