Rayocomp PS 10 "Complete-Edition"

:

 
 

Rayocomp PS 10 "Complete-Edition"

Hoewel de Rayocomp PS 10 modulair is opgebouwd maken de meeste gebruikers op middel- tot lange termijn gebruik van alle aangeboden BnPS- respectievelijk RAH-modules. Voor deze groep gebruikers werd de Complete Edition van de PS 10 samengesteld.Deze brengt de volgende voordelen samen:

1. De Complete Edition bevat de BnPS-modules 1 tot en met 6, alsook de RAH-modules 8 tot en met 10, dus ook de nieuwe M10 module.

2. De Complete Edtion wordt voor een gunstprijs aangeboden. U spaart op dit ogenblik meer dan 1.100,00 €, vergeleken met een ‘normaal’ toestel dat met dezelfde modules wordt uitgerust!

3. Indien de eigenaar van de Complete Edition later beslist om ook de diergeneeskundige softwaremodule M11 te gaan gebruiken, dan geldt voor de Vet-module een lagere prijs.

4. De garantieperiode voor dit toestel beloopt drie jaar (behalve de batterij; hierop is een jaar garantie van toepassing.)

5. De stickers “Complete” op de zijkant van het toestel geven de bijzondere status van het toestel aan.

6. Alleen de Complete Edition van de Rayocomp PS 10 wordt geleverd in een duurzame, zo goed als onverwoestbare Rimowa®-koffer met een stevig omhulsel in aluminium. De afmetingen van deze koffer valt binnen de beperkingen voor handbagage bij vliegreizen. U kan hem dus als handbagage meenemen. De koffer werd als trolley uitgevoerd, voor extra comfort. Dit is in het bijzonder voor een mobiele praktijk, voor dierenartsen, om mee te nemen op vakantie of voor presentaties een perfecte oplossing.

Deze uitgave bevat, naast het Rayocomp PS 10 Complete toestel, de batterijlader, de uitvoerige gebruiksaanwijzing en de Rimowa®-koffer.

In de Rimowa®-koffer is daarnaast ruimte voorzien voor de Rayotensor, de meet- en beschermbekers, vier stoffen detectoren van 30 cm met klittenband , RAH Green Cards en bol- respectievelijk puntdetectoren.

Let op: De Rayocomp PS 10 Complete wordt niet te huur aangeboden.

Artikelnr. 2286

 

Direct leverbaar

Prijs: Login vereist

 
 
Wenslijst