22 maart 2014: Test Rayonex PS 10 gratis 2 maanden bij u thuis

Om u als gezondheidsbegeleider de mogelijkheid te geven de Rayonex toestellen beter te leren kennen bieden we u graag de mogelijkheid om een gratis lesdag in de "Bioresonantie volgens Paul Schmidt" bij te wonen met mogelijk tot gratis testgebruik.

Op 22 maart 2014 biedt Quantum Tech een gratis lesdag aan over bioresonantie als praktische en werkzame methode in de ondersteuning van gezondheid.

Er wordt uitgebreid ingegaan op de principes waarop deze therapie is gestoeld, op de ontwikkeling van een bijzondere tak ervan, en op de wetenschappelijke studies die er rond werden uitgevoerd. Hierbij worden onder andere golven en trillingen als fundamentele bouwsteen van alles wat is besproken, alsook de handtekening in trilling van elke materiële en levende stof en entiteit.

Daarnaast worden de toestellen en hun programmatuur belicht, waarbij de nadruk van het hands on-gedeelte vooral ligt op het zelf aan de slag gaan met deze methode en toestellen  om via registratie en stimulatie het zelfhelende mechanisme van uw klant te herstellen.

Na het afsluiten van deze lesdag met theoretische en praktische componenten wordt U uitzonderlijk, als geïnteresseerde deelnemende gezondheidsbegeleider, de kans geboden, een toestel zelf gedurende twee maanden gratis te gebruiken. U kan gedurende deze periode ook rekenen op de kosteloze opvolging en ondersteuning vanuit Quantum Tech.

Er is na een viertal weken een opvolgingsbijeenkomst voorzien. Dan worden verdere vragen beantwoord, en ervaringen en tips uitgewisseld.

Om organisatorische redenen is inschrijven vooraf nodig via rayonex@quantumtech.be of telefonisch op + 32 9 230 93 11.